Széchényi 2020

Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt ...


Sikeres - Science Cafe

Nanotechnológia a gyógyászatban és az élelmiszeriparban


Az Eszterházy Károly Főiskola konzorciumi partnerségben a TÁMOP 4.2.3. -12/1/KONV-2012-0025 projekt keretében április hónapban a következő rendezvényt valósította meg.


2015. április 15. 16:00-17:30, a Science Cafe sorozat aktuális rendezvényeként:
dr. habil. Fodor Bertalan, főiskolai tanár, Miskolci Egyetem, Elméleti Egészségtudományok Intézete Nanobiotechnológiai és Regeneratív Medicina Tanszék vezetője:
Nanotechnológia a gyógyászatban és az élelmiszeriparban
(helyszín: Kepes György Művészeti Központ, 3300 Eger, Széchenyi u 16.)

 

A rendezvény "Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt tartalomfejlesztéssel az egészségtudatos fogyasztói kultúra elősegítése érdekében" - TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0025 projekt keretén belül valósult meg.


< Vissza