Széchényi 2020

Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt ...


Meghívó - DISSZEMINÁCIÓS TRÉNING

EKF által szervezett disszeminációs tréning április 21-én és 28-án


DISSZEMINÁCIÓS TRÉNING


EKF által szervezett disszeminációs tréning április 21-én és 28-án


TISZTELT KOLLÉGÁK!
Meghívjuk az Eszterházy Károly Főiskola által szervezett disszeminációs tréningre 2015. április 21-én 9:00-13:00 óráig és április 28-án 9:00-13:00 óráig.
A tréning célja: Az Eszterházy Károly Főiskola és a Tudásközpontok kutatóinak, oktatóinak kommunikációs kompetencia fejlesztése, hogy üzeneteiket érthetően, és hatásosan tudják eljuttatni az érintett felek, és a meghatározott célcsoportok számára.
Megjelenésükre mindkét alkalommal feltétlenül számítunk!



A rendezvény "Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt tartalomfejlesztéssel az egészségtudatos fogyasztói kultúra elősegítése érdekében" - TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0025 projekt keretén belül valósult meg.


< Vissza