Széchényi 2020

Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt ...


MEGHÍVÓ - SCIENCE CAFÉ

Nanotechnológia a gyógyászatban és az élelmiszeriparban


MEGHÍVÓ


Tisztelettel meghívjuk Önt Az Eszterházy Károly Főiskola által szervezett SCIENCE CAFÉ sorozatának aktuális rendezvényére.

 


Időpont: 2015.április 15. 16.00
Helyszín: Kepes György Művészeti Központ ,3300 Eger, Széchenyi u 16.
PROGRAM:
16:00 - 17.30 - dr. habil. Fodor Bertalan, főiskolai tanár, Miskolci Egyetem, Elméleti Egészségtudományok Intézete Nanobiotechnológiai és Regeneratív Medicina Tanszék vezetője:
Nanotechnológia a gyógyászatban és az élelmiszeriparban
Moderátor: Dr. Murányi Zoltán

 

A rendezvény „Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt tartalomfejlesztéssel az egészségtudatos fogyasztói kultúra elősegítése érdekében"-TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0025-projekt keretén belül valósul meg.


< Vissza