Széchényi 2020

Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt ...


FELHÍVÁS - PhD

Tisztelt doktorandusz hallgatók, kedves doktorjelöltek!

 

Az Eszterházy Károly Főiskola az Észak-magyarországi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesülettel, a Biokékes Nonprofit Kft.-vel és az Eger Innovations Kutatás-Fejlesztési Nonprofit Kft.-vel konzorciumi partnerségben megvalósuló közös pályázatában (TÁMOP- 4.2.3-12/1/KONV-2012-0025) agrár- és élelmiszertudományi doktori iskolák hallgatói számára nyújt lehetőséget szakmai és informális beszélgetésekre, fórumok megtartására. A pályázat keretében az alábbi programok lebonyolítására van lehetőség, melyhez várjuk aktív részvételeteket.

 

1. Élelmiszergyártó üzemek látogatása, technológiájának megismerése, szakmai fórum a technológia hatékonyabbá tétele érdekében. Élelmiszeripari üzemek szakmai látogatása, technológiai folyamatok megismerése, majd a látogatás során felmerülő problémák megoldási lehetőségeinek konszenzus alapú javaslattétele.

A második szakmai összejövetel időpontja 2014. szeptember 26.

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 19. (péntek).

A szakmai program keretein belül a részvevők lehetőséget kapnak tudományos munkájuk bemutatására és az Egertej Kft. egri üzemegységének látogatását tervezzük. Az üzemlátogatást követően vacsorával egybekötött szakmai és informális beszélgetést tervezünk. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

 

2. Az Egerfood Facebook oldalán létrehozott szakmai belső csoport működéséről és fejlesztési lehetőségekről történő egyeztetés. Agrár- és élelmiszeripari témákban folyhatnak véleménycserék, viták és olyan tudományos témák tárgyalására is lehetőség adódik, melyeket ezt megelőzően csak szűkebb csoportokkal, közvetlen kollégákkal lehetett megvalósítani. Bízom benne, hogy a fent említett lehetőségek felkeltették érdeklődésetek és az ajánlott INGYENES programokon minél nagyobb számban vesztek részt.

 

Bővebb információ és jelentkezés:
Rapi Sándor- Főiskolai adjunktus - Eszterházy Károly Főiskola - Egerfood Regionális Tudásközpont
3300 Eger, Leányka u. 6. „G" épület
Tel.. 06/36-520-400/4409
e-mail: raps@ektf.hu

 

Üdvözlettel:

Rapi Sándor
Szakmai megvalósító-TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0025


< Vissza